Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2008

Αντιγράφοντας και κάποια νέα αποτο περιοδικό Επαθλον

Με υπογραφή Ζαχοπουλου


«...Με το ΦΕΚ22/10/07 Αρ.2053 με υπογραφή του την 11/09/2007 σε συνεδρίαση του ΚΑΣ καταδίκασε το μοναδικό Νεολιθικό σπήλαιο στην Αλεπότρυπα και έκλεισε η ξενάγηση εντός του σπηλαίου,απολύοντας τα νεομανιατόπουλα,μειώνονταν τον τουρισμό στην Μάνη...».

Σαρώνει ότι δεν κάηκε...η Ιονία Οδός

«...Μέσα από τον κατεστραμμένο – προστατευόμενο – βιότοπο του Καΐάφα αποφάσισαν να περάσουν την Ιόνια Οδό,τροποποιώντας την προηγούμενη χάραξη και με τις ευλογίες μάλιστα του ΔΣ Δήμου Ζαχάρως.
Αυτό καταγγέλλει ο Συλ.Περβαλλοντικής Προστασίας Ζαχαρώς θεωρώντας προκλητική την απόφαση του ΔΣ. που ελήφθη με τη μορφή ‘κατεπείγοντος’πριν προλάβουν να ενημερωθούν οι πολίτες.
Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής του Πύργου καταγγέλλουν ότι η Ιονία Οδός περνάει μέσα από κατάφυτες περιοχές με υπεραιωνόβια πλατάνια ενώ γίνεται αλαλουμ και με τις προς απαλλοτρίωση ιδιοκτησίες...»
Ας ελπίσουμε ότι η κατάφυτη περιοχή δεν θα θυσιαστεί στο βωμό της οδοποιίας


Οργή λαού στην Αρχαία Μεσσήνη


«...Στις 26 Αυγούστου 2007 (εν μέσω πυρκαγιών) ...ο τότε Γ.Γ. του ΥΠ.ΠΟ κ Ζαχόπουλος συγκρότησε Επιτροπή για το νέο Μουσείο,έκανε αυτοψία και αιφνιδίως τέλη Οκτώβρη δημοσιεύεται σε εφημερίδες ότι προτείνεται για το νέο άλλη θέση χωρίς επαρκή αιτιολόγηση..»

Καιάδας

«...Αποκόλληση βράχων στον Καιάδα των Λακεδαιμονίων.Τόσους αιώνες στην ανεργία είπε να το κλείσει ο έρμος το μαγαζί. Κι όμως,έχω υπόψη μου ευάριθμη και σκανδαλωδών βαλαντίων υψηλή πελατεία με την οποία θα μπορούσε να κάνει χρυσές δουλειές και θεάρεστο κοινωνικό έργο...»...Ακόμα...


Ετοιμάζεται ο ΑΕΘΛΙΟΣ


«Ο ΑΕΘΛΙΟΣ προετοιμάζεται εντατικά για τον Ολύμπιο Δρόμο του 2008 .Οι Νομαρχίες και οι Δήμοι Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκάδιας, και Ηλείας στηρίζουν το διεθνούς εμβέλειας αθλητικό γεγονός που προβάλλει την χώρα και τον τουρισμό μας.
Η διαδρομή του διασχίζει περιοχές της βόρειας Πελοποννήσου και καταλήγει στους πυρόπληκτους τόπους της Ηλείας. Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως και τις 15 Απριλίου 2008,με την προϋπόθεση ότι έχουν τρέξει ένα αγώνα 100 χιλιομέτρων στην προηγούμενη 4ετία»
Ο ΑΕΘΛΙΟΣ χρειάζεται επίσης εθελοντές.
Πληροφορίες-Συμμετοχές 27460-323142,23005(κα Ζανίν Νικολάου)
e-mail:kchanias@sch.gr


Πεθαίνουν τα δελφίνια στον Κορινθιακό


«...Στην παραλία του Ριζόμυλου Αιγιαλείας βρέθηκε νεκρό, αρχές Φεβρουαρίου, ένα ακόμα δελφίνι ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί τον Κορινθιακό...»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί τον Κορινθιακό.

Η ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί ανθρώπους στο Ισραήλ, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Αφρική…

Η ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί και εξαφανίζει αρχαίους πολιτισμούς μαζί με τις έννοιές τους και τα φώτα τους.

Η ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί το περιβάλλον.

Η ανθρώπινη απληστία και κερδοσκοπία δολοφονεί έννοιες όπως αγάπη, επικοινωνία, αλληλεγγύη…

Δολοφόνησε τη γενιά μας, τη γενιά των παιδιών μας…. τη γενιά των παιδιών τους.

Μακρυγιάννη πάρτο αλλιώς….
τελικά, είμαστε στο εγώ και όχι στο εμείς.

Πάνος Π.